برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


خمیر کاشت میلگرد چیست؟

به منظور کاشت میلگرد در بتن سخت شده نیاز به یک چسب بسیار قوی است که به آن چسب، خمیر کاشت میلگرد نیز میگویند. در واقع خمیر کاشت میلگرد به منظور اتصال میلگرد به بتن مورد استفاده قرار می گیرد و ویژگی های مختلفی دارد. این محصول ترکیبی از رزین های اپوکسی، پلی استر و وینیل استر است.

سرعت و سهولت بالا در اجرای خمیر کاشت میلگرد، سبب افزایش بکار گیری آن در صنعت ساختمان شده است. استفاده از خمیر کاشت میلگرد در عملیات آرماتورگذاری سبب افزایش مقاومت و پایداری ساختمان در برابر عوامل جوی و نیروهای وارد به سازه خواهد شد. اجرای عملیات کاشت میلگرد با استفاده از این محصول به عنوان عامل چسباننده، یکی از رویکردهای مناسب جهت افزایش استحکام سازه است. علاوه بر امکان استفاده از این محصول برای کاشت میلگرد به صورت افقی و عمودی، می توان از خمیر کاشت میلگرد جهت پر کردن حفره‌های ایجاد شده در بخش های مختلف سازه از جمله دیوارها،‌ سقف و کف ساختمان استفاده کرد. ضمنا می توان صفحات فلزی را با استفاده از خمیر کاشت میلگرد به سطوح عمودی در سازه متصل کرد. خمیر کاشت میلگرد علی رغم ماهیت فیزیکی روان خود هرگز حین اجرا شره نخواهد کرد. عدم تاثیر پذیری خمیر کاشت میلگرد از عوامل محیط و تغییرات آب و هوایی، امکان استفاده از این محصول را در شرایط آب و هوایی مختلف فراهم کرده است.

 

جهت خرید خمیر کاشت میلگرد 

کلیک نمایید

خمیر کاشت میلگرد

 

 

ویژگی های خمیر کاشت میلگرد:

 خمیر کاشت میلگرد به دلیل ترکیبات بکار رفته در آن، ویژگی های مناسب بسیاری دارد. یکی از مهم ترین ویژگی های خمیر کاشت میلگرد مقاومت بالای این محصول در برابر بارهای استاتیکی و دینامیکی است. خمیر کاشت میلگرد حین اختلاط از ویسکوزیته ی بسیار مناسبی برخوردار است. دانسیته ی عالی از دیگر ویژگی های خمیر کاشت میلگرد است. از سایر خصوصیات خمیر کاشت میلگرد می توان به زمان مصرف و نگهداری مناسب آن اشاره کرد. قدرت چسبندگی بالای خمیر کاشت میلگرد، امکان استفاده از این محصول را در سطوح مختلف (بتنی، فلزی، سنگی و غیره) فراهم می کند. 

 

 

مواد تشکیل دهنده ی خمیر کاشت میلگرد:

خمیر کاشت میلگرد هنگام استفاده نیازی به حلال نخواهد داشت. این محصول متشکل از مواد شیمیایی مختلفی از جمله رزین های اپوکسی، پلی استر و وینیل استر است. علاوه بر ترکیبات نامبرده شده، در تولید خمیر کاشت میلگرد از مواد افزودنی بتن نیز استفاده می شود. به منظور تأمین انعطاف پذیری بالا در این محصول از افزودنی نرم کننده استفاده شده است. جهت پیشگیری از انقباض و جمع شدن خمیر کاشت میلگرد حین گیرش، مواد افزودنی پر کننده در ترکیبات آن بکار رفته است. علاوه بر این استفاده از پر کننده ها در تولید این محصول سبب بهبود ویژگی های مکانیکی آن خواهند شد. توصیه می شود جهت پیشگیری از خوردگی خمیرهای کاشت میلگرد در محیط های اسیدی، محصولی خریداری شود که از ترکیبات شیمیایی مناسبی بدین منظور برخوردار باشد.

این محصول ترکیبی از رزین های اپوکسی، پلی استر و وینیل استر است.

 

خمیر کاشت میلگرد

 

انواع خمیر کاشت میلگرد 

۱-خمیر کاشت میلگرد کپسولی:

 خمیر کاشت میلگرد کپسولی که به آن خمیر کاشت میلگرد شیشه ای یا خمیر کاشت میلگرد پیچشی نیز گفته می شود، محصولی دو جزیی و بر پایه رزین های پلی استر و وینیل استر است. این محصول حتما باید همراه بولت مخصوص استفاده گردد. خمیر کاشت میلگرد کپسولی در ابعاد و اندازه های مختلف و درون کپسول هایی شیشه ای در بازار عرضه می شوند. کپسول را داخل سوراخ قرار می‌دهند بولت مخصوص را با بکس برقی یا بادی سفت می کنند که بدین ترتیب کپسول شکسته یا پاره می گردد در نتیجه چسب داخل حفره اطراف بولت را در بر می گیرد. به رغم مقاومت بالای خمیر کاشت میلگرد کپسولی، یکی از مزایای این محصول ‌امکان استفاده از آن در محیط های اسیدی است.

 

۲-خمیر کاشت میلگرد حجمی:

خمیر کاشت میلگرد حجمی بر پایه ی سه ماده ی اولیه ی رزین اپوکسی بیسفنول، هاردنر و پلی آمید تولید شده است. خمیر کاشت میلگرد حجمی از قدرت اتصال بالایی برخوردار بوده و عمدتا برای سطوح بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. از سایر ویژگی های خمیر کاشت میلگرد حجمی می توان به مقاومت بالای کششی و خمشی آن اشاره کرد. 

 

۳- خمیر کاشت میلگرد کارتریجی:

خمیر کاشت میلگرد کارتریجی را می توان در سطوح مختلفی مثل بتنی، چوبی و سنگی استفاده کرد. این محصول به شکل دو جزیی در بازار عرضه می شود و مواد اولیه ی جز اول این محصول شامل رزین اپوکسی، پلی استر و وینیل استر است. در جز دوم این محصول نیز هاردنر پلی آمید به عنوان سخت کننده بکار رفته است. خمیر کاشت میلگرد کارتریجی نسبت به انواع دیگر خمیرهای کاشت میلگرد کاربرد بیشتری در صنعت ساختمان دارد و البته از نظر اقتصادی نیز نسبت به دو مدل دیگر از قیمت بالاتری برخوردار است.

 

جهت خرید خمیر کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید

خمیر کاشت میلگرد

 

موارد استفاده از خمیر کاشت میلگرد:

یکی از موارد مهم برای استفاده از خمیر کاشت میلگرد، اتصال بتن جدید و قدیم به یکدیگر است. در واقع اتصال مقطع بتنی جدید و قدیم به یکدیگر یکی از موضوعات مهم در ساختمان است. نحوه ی اتصال سازه ی جدید و قدیم به یکدیگر باید به گونه ای باشد که انتقال بار بدون گسیختگی صورت گیرد. بدین منظور عملیات کاشت میلگرد در مقطع بتنی قدیمی صورت می گیرد و طرف دیگر میلگردها نیز در مقطع بتنی جدید مستقر خواهد شد و پس از آن بتن ریزی صورت می گیرد. استقرار میلگرد در بتن جدید و قدیم باید به گونه ای انجام شود که سازه نسبت به نیروهای کششی از مقاومت بالایی برخوردار باشد. علاوه بر این عدم گسیختگی مقطع جدید و قدیم یکی از موارد مهم در اتصال آنها به یکدیگر است. راه حل این چالش ها استفاده از خمیر کاشت میلگرد به عنوان یک عامل اتصال و چسباننده ی مناسب است که به رغم داشتن مقاومت بالا، توانایی تأمین نیازمندی های موجود را خواهد داشت. خمیرهای کاشت میلگرد پس از گیرش، سخت شده و سطوح بتنی جدید و قدیم را در محل مربوطه تثبیت خواهند کرد. 

 

مشخصات فنی خمیر کاشت میلگرد:

انتظار می رود مشخصات فنی یک خمیر کاشت میلگرد مناسب به شرح زیر باشد:

 

شرح مقدار

  • استحکام فشاری ۱۰۹ مگاپاسکال
  • استحکام کششی ۹۰ مگاپاسکال
  • استحکام خمشی ۸۴ مگاپاسکال
  • مقاومت چسبندگی ۸۱ مگاپاسکال
  • استحکام حرارتی ۸۵ درجه سانتی گراد
  • مقاومت در برابر ضربه ۷/۸ کیلوگرم به متر

 

 

کاشت میلگرد چیست؟

کاشت میلگرد به دلایل مختلفی روی سازه های بتنی اجرا می شود که هدف اصلی از کاشت میلگرد و آرماتور در بتن سخت شده، مقاومسازی و افزایش دوام سازه در برابر عوامل محیطی و فشارهای وارده می باشد.
همچنین ممکن است در طراحی یا اجرای سازه های بتنی اشتباهی رخ دهد، تخریب بتن یکی از راه های پر هزینه و دردسر ساز جهت جبران خطا ها و اشتباهات اجرایی است، یک راه حل بسیار کم هزینه تر عملیات کاشت میلگرد می باشد. درواقع در پی عوض شدن شرایط بهره‌ برداری سازه، تغییر کاربری، تغییر نقشه های طراحی شده ساختمان و مشخصات فنی آن می توان از عملیات کاشت میلگرد بهره برد که امروزه به یکی از کاربردی ترین و موثرترین روش های ساختمانی تبدیل گردیده است.

 

خمیر کاشت میلگرد

 

در ابتدا جهت انجام عملیات کاشت لازم است تا بتن در محل طراحی و معین شده سوراخ گردد، این کار به وسیله ی دریل و یا دستگاه کرگیری صورت می گیرد، پس از آن با استفاده از فرچه و دمنده، داخل حفره می بایست عاری از هرگونه گرد و غبار و تکه های جدا شده بتن باشد. 
حال باید میلگرد را در داخل حفره فرو بریم اما لازم است قبل از آن دو سوم سوراخ را با خمیر کاشت میلگرد پر نماییم. کیفیت عملیات کاشت میلگرد و میزان تحمل فشار های وارده به میلگرد کاشته شده تا حدود بسیار زیادی وابستگی به نوع خمیر کاشت و نحوه ی اجرای صحیح عملیات کاشت دارد.

 

فروش انواع چسب کاشت میلگرد

خمیر کاشت میلگرد با پایین ترین قیمت

جهت خرید خمیر کاشت میلگرد با ما تماس بگیرید

خمیر کاشت میلگرد

 

مزایای استفاده از خمیر کاشت میلگرد:

  • نصب و اجرای آسان و سریع
  • قابل استفاده در بازه دمایی گسترده
  • قابل استفاده در سوراخ های مرطوب حتی پر شده از آب
  • طول عمر بسیار بالا
  • خاصیت چسبندگی به انواع سطوح بتنی، سنگی، فلزی
  • عدم تاثیر پذیری از عوامل جوی و شرایط آب و هوایی

 

خمیر کاشت میلگرد

 

+ بیشتر بخوانید: نحوه استفاده از چسب کاشت میلگرد 

 

جهت استفاده از خمیر کاشت میلگرد در عملیات کاشت باید به چه نکاتی توجه نمود:

  • بررسی ابعاد مقطع بتن
  • عملکرد مقطع بتنی از لحاظ نوع باربری (کششی یا فشاری)
  • بتن موجود ترک دار است یا بدون ترک
  • موقعیت اجرای کاشت میلگرد (افقی یا عمودی بودن محل کاشت)
  • عمق اجرای کاشت میلگرد در بتن
  • محل کاشت در نزدیکی لبه ی بتن است یا خیر

 

خمیر کاشت میلگرد

 

رایج ترین خمیر برای کاشت بولت یا میلگرد، خمیر کاشت میلگرد کارتریجی است. این چسبها به راحتی و سریعا درون سوراخ بتن تزریق می شوند و کیفیت بسیار بالایی در کاشت میلگرد دارند. تعدادی از این چسبها حتی می توانند در بتنهای ترک خورده قابل استفاده باشند و در هنگام کاشت میلگرد درون بتن، کارایی بالایی دارند.

 

#خمیر_کاشت_میلگرد

اشتراک گذاری:
تعداد بازدید : 5001 نفر

امتیاز بدهید:

ارسال نظر

نظرات دیگران

هنوز نظری ثبت نشده است ، اولین نظر را شما ثبت نمائید.